O poduzećuNadamo se da ćete u nama prepoznati kvalitetnog partnera

image

Naš početak

Poduzeće MIK COMPANY d.o.o. osnovano je 1994. godine u vlasništvu gospodina Mirka Bošković i gospodina Ivice Krtalić  sa sjedištem u Mostaru.

Djelatnost

Bavimo se prodajom i distribucijom brendiranih proizvoda široke potrošnje i proizvoda za ugostiteljstvo.

 

Naši logistički centri smješteni su u Mostaru, Bihaću, Sarajevu i Banja Luci. Svi logistički centri posjeduju vlastita skladišta, rashladne komore sa režimom -22'C do +8'C, te   dostavna vozila i područne komercijaliste što osigurava dostavu robe za manje od 24 sata od trenutka prijema narudbe. Rasopažemo sa 2000m2 skladišnog prostora u poslovnici Mostar, Bihać 500 m2, Banja Luka 600m2 i Sarajevo 400m2. Posjedujemo  pedeset pet vozila za distribuciju opremljenih GPS navigacijom i sustavom hlađenja od -22'C i +8'C, te vršimo dostavu za oko 1800 klijenata na području cijele BiH uključujući ključne kupce, trgovačke lance, tradicionalne trgovine i ugostiteljstvo. Koristeći suvremenu tehnoligiju poput PC poketa naši komercijalisti zaprimaju i šalju narudbe u skladišta sa terena i po nekoliko puta dnevno kako bi se doprinijelo efikasnijoj i kvalitetnijoj opskrbi naših kupaca.

Naš cilj je provoditi  poslovne aktivnosti kako bismo  zadovoljili  interese naših principala i  kupaca. Također u svom poslovanju nastojimo  osigurati kontinuiranu zastupljenost proizvoda u maloprodajnim objektima naših kupaca i  njihovu dostupnost krajnjim potrošačima u svakom trenutku. Nastojimo našim partnerima i kupcima pružiti dodatnu vrijednost prepoznajući njihove potrebe i nadilazeći njihova očekivanja.   

 

Naša skladišta

Vozni park

Naša vrijednost - ljudi